Stubfræsning

Har du fået fældet et træ og har nu en generende og grim stub i din have, så tag fat i os og få en fast pris på fjernelse af din stub.

Du kan let regne prisen ud på stubfjernelse hos Hækklipning.dk. Her er et par regneeksempler til dig.

Stubfræsningen koster 30 kroner på cm i diameter inkl moms.
Har du en rund stub og målt den til 30 cm i diameter, regner du sådan her: 30cm gange 30 kroner = 900 kroner.

Er din stub oval og du måler 20 cm det smalleste sted og 45 cm det bredeste sted, regner du sådan her: 20cm plus 45cm giver 65cm. 65cm dividerer du med 2 for at få den gennemsnitlige diameter, og får så 32,5cm. De 32,5cm ganger du så med 30 kroner og kommer frem til 975 kroner.

På et træ der ikke er fældet er det svær at måle en præcis diameter, så her kan du måle omkredsen og bruge dette lille regnestykke: Du måler en omkreds på 63 cm. De 63 cm dividerer du med 3,14, for at få diameteren, Dette bliver så 20, som du ganger med 30 kroner og får en pris på 601,-

Har du flere stubbe: Hvis du har 2 stubbe kan du trække 15% fra den billigste stub. Har du flere end 2, så giv os et kald og lad os lave en god pris til dig 🙂

Prisen gælder for stubbe, der ikke er højere end 25 cm over jorden (Vi tager et mindre tillæg for at skære stubben ned, inden vi stubfræser)

Prisen inkluderer fræsning af din stub til 15-20 cm under jordhøjde og udjævning af flis. Vi tilbyder gerne støvsugning af flis fra din plæne og også gerne opfyldning med jord/muld på stubben og at ligge rullegræs, så du med det sammen får et flot resultat.

Husk at måle din stub i jordhøjde. Vores mindste maskine er kun ca 70 cm bred og kan derfor komme ind i de fleste mindre haver. Vores større maskiner til store opgaver fylder mere og her kan der være mindre tillæg for eventuel udlægning af køreplader. Husk at det er dit ansvar at meddele os om der er ledninger, kloak eller andet i jorden, hvor vi fræser.

Vi fræser i hele landet og når normalt rundt i de fleste afkroge af riget indenfor en måneds tid, da vi både for vores tids og miljøets skyld, forsøger at samle opgaverne, så vi kan spare brændstof og nå endnu flere kunder 🙂 Sig til, hvis du har en opgave der har en deadline, så finder vi også ud af det 🙂

Alle priser er inkl moms